Marketing & Innovatie Strateeg

Monique  is moeder van Jens (22), Julot (19) en Isis (12).  Woont samen met Coen in Amstelveen. Haar hele werkende leven al consultant. Gewend om op meerdere borden te schakelen. Een vakvrouw in hart en nieren met daarbij een geheel eigen stijl. Een mix van vakkennis, scherpte, resultaatgerichtheid, creativiteit, verbinding en sensitiviteit. Met passie voor innovatieorganisatie en natuurlijk haar klanten.

Favoriete nummer op de MorningSun Spotify playlist: Djadja – Aya Nakmura

Talenten

De uitdagingen waarvoor organisaties staan om relevant te blijven voor hun klanten zijn groot. En hoe vergroot je dan je innovatiekracht. Waar te beginnen en vooral hoe krijg je het werkend? Afgelopen jaren ben ik met veel teams en opdrachtgevers op dit thema aan de slag geweest. Met een luisterend oor, verbindend, doortastend maar met oog voor het totaalresultaat. Met daarbij veel drive en gericht op een hoge kwaliteit. Ook altijd goed kijkend naar alle betrokkenen om zo commitment, enthousiasme en support bij alle stakeholders te creëren. Samengevat: ik creëer beweging en impact.

Opmerkelijkste klantervaring

Door alle hectiek die ontstaat door de combinatie van werken en privé, is er helaas niet heel veel tijd om te gaan winkelen. Hoe fijn is het dan als er een winkel iswaarvan de eigenaresse weet wat je kledingstijl is. Die je een app stuurt als de nieuwe collectie binnen is, met foto’s van kleding die je prachtig zullen staan. Die kleding voor je apart hangt, ook tijdens de uitverkoop. Die daarnaast ook nog eens oprecht in je geïnteresseerd is. Deze winkel met eigenaresse bestaat echt. Zij maakt elke keer dat ik me bijzonder voel als ik een app van haar ontvang, of als ik bij haar de winkel binnen stap. Customer intimacy in optima forma!