Marketing & Innovatie Strateeg

Merel is geboren en getogen onder de rook van Rotterdam. Al woont ze nu in de onontdekte metropool Gorinchem, samen met haar vriend Martijn en zoon Noan (2018). Als echte pionier tourt zij het liefst zonder plan het hele land door. Op het strand voelt zij zich helemaal thuis en als het even kan neemt zij iedereen die haar lief is mee in haar rugzak. 

Favoriete nummer op de MorningSun Spotify playlist: Lion in the morning sun – Will and the people

Talenten

Ik ben een pionier. Ik kijk vooruit, ik ben nieuwsgierig en denk grootschalig. Ik creëer draagvlak met een open en eerlijke houding en weet vanuit mijn creativiteit altijd een oplossing te vinden. Met een beetje lef om zaken anders aan te pakken. Fan van een no-nonsense aanpak en altijd op zoek naar de èchte vraag of behoefte. 

Opmerkelijkste klantervaring

Samen met een vriendin ging ik een weekend roadtrippen. Wij waren allebei toe aan een weekendje volledige ongedwongenheid. We hadden niks gepland, we wisten alleen dat wij naar het zuiden zouden rijden. Gezien wij pas na het werk konden vertrekken en laat aan zouden komen hadden wij een bed & breakfast online geboekt voor de eerste nacht. Na een paar uur rijden en hard meezingen met onze speciaal voor de gelegenheid samengestelde playlist reden wij een donker bos in. Als echte millennials volgden wij zonder twijfel de navigatie, waar wij na een tijdje een klein Hans-en-Grietje-achtig kasteeltje op zagen doemen. In een schattig schuurtje net naast het kasteel brandde één lichtje, waar wij de auto maar op goed geluk naast hebben geparkeerd. Op de deur hing een handgemaakt bordje, met Mr en Mrs. …, de wijn stond koud, de bedden waren opgemaakt en de sleutel lag onder de mat. Bienvenue!