Marketing & Innovatie Strateeg

Marlou woont met man Paolo, dochtertje Isabella (2011) en zoontje Massimo (2014) in Voorburg. Met een achtergrond als industrieel ontwerper, marketing manager en consultant bij MorningSun, is ze een drijvende kracht voor succesvolle, klantgedreven innovatie. Ze houdt van ’goed ontwerp’: geen rafelrandjes, maar duidelijke en consequent doorgevoerde principes, gecombineerd met een creatieve insteek. Ze weet daarmee haar opdrachtgevers positief te verrassen en echt vooruit te helpen. 

Favoriete nummer op de MorningSun Spotify playlist: Sunny days - Armin van Buuren

Talenten

Hoe kan je als organisatie succesvol blijven in een wereld met veranderende klantverwachtingen, allerlei trends, sterke concurrentie en nieuwe technologie? Dat vind ik een mooie puzzel. Zie me maar als ‘strategy designer’: met een balans tussen een rationele en creatieve aanpak daag ik opdrachtgevers graag uit om in het hoofd en hart van klanten te kijken en samen te komen tot oplossingen die écht passen bij de organisatie. Met een scherpe en gestructureerde blik, gecombineerd met een lach en een knipoog, kan ik snel helderheid brengen in ingewikkelde materie en mensen zelf onderdeel laten uitmaken van de gewenste verandering. Samenwerken met enthousiaste en gedreven mensen, daar loop ik warm voor. Want tenslotte wordt een innovatie pas succesvol als het door onze opdrachtgevers zelf wordt omarmd!

Opmerkelijkste klantervaring

Ik vind het fantastisch om workshops en lezingen te geven en mensen op te leiden tot echte Innovation Heroes. Zet mij maar op het podium, daar word ik blij van! Maar dan wil je er natuurlijk wel tiptop uitzien. En dan is het heel fijn als je voor zo’n event een afspraak bij de kapper maakt en dat de baliemedewerkster uit eigen initiatief zegt: ‘Goh wat leuk, zal ik dan extra tijd reserveren zodat de kapper er echt wat moois van kan maken? En als de kapper er vervolgens nog allemaal tips & tricks bij geeft voor thuis, dan is het helemaal een geslaagde ervaring!