Marketing & Innovatie Strateeg

Marjangeboren en getogen Brabantsewoont op de Utrechtse Heuvelrug bij de bossen van Zeist met man, zoon, dochter en haar grote eigenwijze bouvier Skipper. Haar huis staat open voor iedereener wordt hard gelachen en goed gegeten (mede dankzij een culinaire opleiding in een ver verleden). Haar ruime ervaring in marketing innovatie en communicatie bij grote spelers in de food industry zet ze bij MorningSun in om impact te maken bij opdrachtgevers die willen vernieuwenZe wordt altijd gedreven door de vraag: wat beweegt mensen en wat betekent dat voor merken en organisaties.

Favoriete nummer op de MorningSun Spotify playlist: New Light - John Mayer

Noem het lef of noem het vernieuwingsdrang, ik schroom niet om stappen richting het onbekende te zetten. Ik breng energie binnen opdrachten, daag uit tot een andere benadering, doorbreek graag vaste denkpatronen en weet mensen en teams in beweging te krijgen om van idee naar resultaat te komen. Inzet van creativiteit in werkvormen, verdieping in de ander en het abstracte concreet maken vormen daarbij mijn natuurlijke stijl. 

Opmerkelijkste klantervaring

Begin januari in Kaapstad is hoog seizoen. Daarop anticiperend hadden we vanuit Nederland ook de huurauto al geregeld om de Kaap rond te rijden in 1 dag. Bij aankomst bleek de verhuurder failliet te zijn (zonder berichtgeving), nergens in Kaapstad meer een auto te huren. Bij terugkomst in ons hotel hoorde de Conciërge onze frustratie aan en voelde met ons mee. Na een paar telefoontjes had hij een auto voor ons geregeld. Volgende ochtend stond ie klaar: de ietwat verouderde gezinsauto van zijn neef (snoep papiertjes en haarelastiekjes zaten nog in de zijvakjes). Slechts tegen benzine vergoeding mochten we deze een hele dag gebruiken. Neef kwam ‘m brengen en ophalen en kreeg koffie in ons hotel. Hartverwarmend en onbaatzuchtig!