Marketing & Innovatie Strateeg

Marjan, als boerendochter letterlijk uit de klei getrokken in Flevoland,  woont met Arnoud en hun kinderen Sven (2006) en Ruben (2009) in Den Haag: een huishouden waarin sport centraal staat, met alle logistieke uitdagingen van dien… Marjan raakt dan ook niet zo snel van de leg wanneer een klantvraag toch iets complexer in elkaar blijkt te zitten dan verwacht

Favoriete nummer op de MorningSun Spotify playlist: Beautiful Day - U2

Talenten

Hoe zorg je er als organisatie voor dat je de juiste diensten/producten blijft aanbieden waar de klant blij van wordt, maar waar je ook als organisatie je ambities mee kunt waarmaken? 

Wat moet je aanbieden, aan wie en hoe zorg je ervoor dat het succesvol gerealiseerd wordt? Door het stellen van de juiste vragen, het creëren van overzicht en het verbinden van de juiste mensen maak ik graag samen met de klant de ambities waar.  

Hiervoor zet ik graag mijn nuchtere blik, mijn nieuwsgierigheid naar de verschillende belangen en invalshoeken van een organisatie & haar mensen, en mijn vermogen om mensen in beweging te krijgen in.

Opmerkelijkste klantervaring

Het verven van de woonkamer, de gang en het trappenhuis inclusief de trappen: wanneer moet je dat nu doen? Wanneer komt dat nu weer uit? Wat is het fijn dat wij een huisschilder hebben aan wie we onze huissleutel konden geven voordat we op wintersport gingen om vervolgens na een heerlijke vakantie thuis te komen in een fris geschilderd huis dat helemaal aan kant was! Top!