Hilde Steyvers

Marketing & Innovatie Strateeg

Hilde is opgegroeid in een ondernemersgezin in het gezellige Budel (Noord-Brabant), maar dat heeft haar er niet van weerhouden om vele andere dorpen en steden als haar “thuis” te bombarderen. Van Maastricht tot Louisville (KY, USA); van Breukelen tot Auckland (NZ) en momenteel samenwonend met haar vriend Fabian in Amsterdam. Door haar open blik op de wereld zijn onbekenden slechts vrienden die ze nog niet heeft ontmoet en hecht ze veel waarde aan persoonlijke relaties. Hilde is erg optimistisch ingesteld en je zult haar niet snel betrappen op een can’t do houding. Ze streeft naar resultaat en zal er dus alles aan doen om waarde toe te voegen.

Favoriete nummer op de MorningSun Spotify playlist: Here comes the sun – The Beatles

Talenten

Ik krijg energie van het oplossen van complexe vraagstukken waarbij het klantbelang centraal staat. Hierbij vind ik samenwerken erg belangrijk en zet daarom graag mijn enthousiasme en positiviteit in om mensen aan mij en het doel te binden. Ik ben erg oplossingsgericht en positief, maar daarnaast ook kritisch naar het eindresultaat. Hierbij is het geen uitzondering dat ik op zoek zal gaan naar inhoudelijke wrijving om de (markt)potentie te verhogen én benutten.

Opmerkelijkste klantervaring

Een aantal jaren geleden waren we op vakantie in Puerto Rico en was het na twee heerlijke weken genieten van de zon tijd om weer terug  naar huis te gaan. Het was december en we hadden een tussenstop in New York. Eenmaal aangekomen in New York voor de tussenlanding bleek dat we door een grote sneeuwstorm de komende dagen niet door zouden kunnen vliegen. Balen! Máár, je kunt het natuurlijk slechter treffen!

Door de chaos waren veel mensen geïrriteerd bij het omboeken van de vlucht, dus toen wij eenmaal aan de beurt waren was de steward zo opgelucht dat wij vriendelijk waren dat hij ons spontaan een upgrade naar Businessclass gaf!

Wij hebben vervolgens snel wat warme kleren gekocht en genoten van onze extra lange vakantie én de heerlijk luxe terugvlucht.