Eveline Verbunt

Marketing & Innovatie Strateeg

Eveline is geboren in Brabant en getogen in Amsterdam. Deze zomer liet ze haar geliefde stad achter zich om met vriend Nino en dochter Milou (2017) in Utrecht te gaan wonen. Eveline heeft een ontembare ontdekkingslust. Houdt ervan om van niets iets te maken. En staat dan ook graag aan de ontwerptafel. Pinterest (en dan met name de foto’s van Ikea-hacks en huis-tuin-en-keuken uitvindingen) hebben en verslavende werking op Eveline. Haar ondernemende houding en scherpe observatievermogen gecombineerd met haar sensitiviteit en kracht om verschillende werelden met elkaar te verbinden leiden tot mooie team resultaten.

Favoriete nummer op de MorningSun Spotify playlist: Sunrise – Norah Jones

Talenten

Ik heb een passie voor het creëren van nieuwe initiatieven, het in beweging brengen van mensen richting een gemeenschappelijk doel en het oplossen van problemen door anders te denken. Ik ben nieuwsgierig, stel prikkelende vragen en stimuleer graag mensen om vanuit verschillende organisatiedisciplines mét en van elkaar te leren. Ondernemerschap. Van niets iets maken. De kansen in de markt bekijken. Daar krijg ik energie van! Mijn doel: bedrijfssucces creëren door samen waardevolle innovaties te ontwikkelen. Innovaties die aantrekkelijk zijn voor de klant, maakbaar en commercieel levensvatbaar.

Opmerkelijkste klantervaring

De PostNL bezorger in onze nieuwe wijk. Die uit zichzelf ’s avonds bij ons aanklopte in plaats van belde omdat hij me op straat met mijn dochter had zien lopen en haar niet wilde wakker maken.