Erik Hesseling

Marketing & Innovatie Strateeg

Erik houdt als geboren Brabander van gemoedelijkheid en het bourgondische leven. Samen met zijn vriendin Isabelle en zoontje Romijn (2018) woont hij inmiddels in Utrecht na uitstapjes naar Italië (Rome en Milaan) en Peru (Cusco). Als strategisch product ontwerper uit Delft voelt hij zich als een vis in het water op projecten die te maken hebben met productontwikkeling en innovatie. Naast zijn werk is Erik een vervend hardloper, waarmee hij de balans tussen een gezonde geest en een gezond lichaam in stand houdt.

Favoriete nummer op de MorningSun Spotify playlist: Via con me – Paolo Conte

Talenten

Ik houd mijn hoofd koel in spannende en onzekere situaties. Dat is erg handig in vernieuwingsprojecten, waarbij de uitkomst soms niet alleen onzeker is, maar zelfs geheel onbekend. Daarnaast heb ik ervaring met diverse creatieve werkvormen en het daarmee bereiken van de gewenste resultaten. Verder ben ik een doener die graag mensen aan het werk zet en zelf de handen uit de mouwen steekt om dingen voor elkaar te krijgen. Je zult mij niet betrappen op het ‘drukken van mijn snor’.

Opmerkelijkste klantervaring

Boodschappen doen stond niet in mijn top 10 van favoriete activiteiten. Misschien zelfs buiten de top 20. Hier kwam verandering in toen Picnic begon met haar dienstverlening. Niet alleen het gemak van alle producten die je nodig hebt in een simpele app, maar ook de klachtafhandeling als er iets niet klopt, maakt Picnic uniek. Tot slot is de trackingtool in de app superhandig, omdat je op de minuut nauwkeurig kunt zien hoe laat je bestelling bezorgd wordt. Eenvoud, je gewaardeerd voelen als klant en transparantie maken Picnic tot een onderscheidende dienstverlener!