Office Manager

Diane is geboren in Rotterdam, maar woonachtig in het gezellige Brabant. Is moeder van Kim (1999) en Thom (2001) en is getrouwd met Marco. Heeft eerst alleen, daarna met Marco en inmiddels met haar gezin veel van de wereld gezien, haar ontdekkingslust en nieuwsgierigheid kent geen grenzen. Door haar enthousiasme, motivatie, organisatietalent en ‘kom maar op’ houding staat ook MorningSun, achter de schermen, stevig in haar schoenen.

Favoriete nummer op de MorningSun Spotify playlist: Sunny days - Armin van Buuren

Talenten

Ik hou van Puur! Pure chocola en pure mensen. Met mijn Rotterdamse directheid en Brabantse gemoedelijkheid ben ik dan ook altijd oprecht in iedereen qua persoon en werk geïnteresseerd. Dat komt me goed van pas met mijn ‘spin in het web’- functie. Daarnaast vind ik het als structuurjunkie heerlijk om te kunnen (re)organiseren  

en word ik helemaal blij als ik processen die mijn werk beter, sneller, gestructureerder maken, kan vernieuwen. Mijn nieuwsgierigheid komt hierbij goed van pas. Ik ben altijd in voor vernieuwing, ook al moet ik daarvoor weleens uit mijn comfortzone. Ik weet inmiddels wel: je bent nooit te oud om te leren!

Opmerkelijkste klantervaring

Iedere werkende moeder kent het wel; na een dag lekker werken bedenk je je ineens dat er nog niets in huis is voor het avondeten. Snel naar de supermarkt dus. Ik ben echt helemaal fan van de zelfscanner!  Je boodschappen zitten gelijk ‘gestructureerd’  in je tas en het gaat lekker snel. Behalve dan als je een scancontrole krijgt waarbij het misgaat, zoals onlangs … het meisje die de controle uitvoert, scant per ongeluk een artikel twee keer, waardoor het apparaat iets aangeeft wat ze niet herkend.  Ze raakt  

in de war en drukt op de verkeerde knop … mijn hele boodschappenlijst weg! De enige optie is om alle boodschappen (ja, ik had natuurlijk meer gekocht dan alleen nodig was voor die avond) uit mijn tassen te halen en alsnog op de band te zetten om door een kassière te worden gescand. Ik denk dat aan mijn gezicht te zien was, dat ik er écht niet blij mee was, want er werd me, met verontschuldigingen, een enorm grote, mooie bos bloemen aangeboden! Ja, dan verdwijnt alle boosheid en frustratie snel. Ik heb twee weken van een prachtige bos bloemen mogen genieten!