Gepubliceerd op: 28 april 2020

Aan een mooi avontuur komt een einde. MorningSun heeft helaas de meest vervelende conclusie moeten trekken die mogelijk is: onze mooie club houdt op te bestaan.

MorningSun is van het uitdagen voor de juiste keuzes voor morgen, van het bieden van nieuwe perspectieven. In een tijd dat organisaties door de Corona-crisis vooral bezig zijn met het hoofd boven water houden, zullen innovatie en vernieuwing voorlopig op een laag pitje staan.

We zouden andersoortige opdrachten kunnen gaan doen. Maar dat past niet bij het team van specialisten dat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Stuk voor stuk professionals die het innovatie- en vernieuwingshart maar op 1 plek hebben zitten: diep doorvoeld, authentiek en integer.
Dan rest maar één optie: ieder teamlid de kans geven om nieuwe uitdagingen te verkennen. Dat is moeilijk en hoopvol tegelijkertijd.

Moeilijk omdat we een mooie club hebben gebouwd sinds 2009, waar alles draaide om continu ontwikkelen en blijven leren. Met in 2015 de introductie van het pop-up Ontwikkellab, waar we heel wat inspirerende ontwikkelsessies hebben gehouden. In 2018 de naamsverandering en meteen daarna het Next Rise veranderprogramma waarmee we ons mooie merk MorningSun hebben uitgebouwd. Het resultaat: een energieke club met vernieuwende proposities, mooie klanten en tot de verbeelding sprekende resultaten voor onze klanten.

Maar ook hoopvol, want de opgebouwde kwaliteiten verdampen niet. Ze zitten in iedereen die bij MorningSun heeft mee-ontwikkeld. Gooi een MorningSunner in de mix en er gebeurt wat. Je krijgt nieuwe perspectieven, je wordt uitgedaagd, je krijgt energie en zeker resultaat.

We zijn ervan overtuigd dat alle collega’s een briljante toekomst tegemoet gaan. Ook al zullen we elkaar niet altijd van dichtbij kunnen meemaken. De signatuur zal herkenbaar zijn. Voor iedereen.
Voor MorningSun gaat vandaag de zon onder. Voor elk van onze collega’s begint morgen een nieuwe dag.

Deel dit bericht