Net als marketing en innovatie zijn ook wij voortdurend in beweging. Via onze blog verwonderen en bewonderen we. In onze blogs delen we onze visie op en gedachten over allerlei ontwikkelingen in relatie tot onze passie.

Het laatste nieuws

Hoe een (goede) Design Sprint zorgt voor de ultieme teambuilding

28 augustus 2019

Hè? Ultieme teambuilding is toch met z'n allen een raft bouwen in de Ardennen? Of de welbekende "trust fall", waar je je met blind vertrouwen achterstevoren in de armen van je collega's laat vallen? ..

Lees verder

Schedel lichten: Waar zit die creativiteitsknop dan?

22 juli 2019

The power to imagine the world that isn't our world yet Creativiteit Dat begint met een idee, fantasie en verbeelding. Iets maken dat nog niet bestaat. Iets creëren uit het niets. Het beperkt zic..

Lees verder

Het verschil tussen design thinking en een design sprint bestaat (niet)!

1 juli 2019

Als marketeer krijg je nog wel eens het verwijt woorden zo te gebruiken zodat het nieuw lijkt, maar stiekem toch hetzelfde is van iets dat er al was. Ben je dan ook nog eens marketing en innovatie con..

Lees verder

Een brief voor vernieuwers

4 april 2019

Beste vernieuwer, Ik weet dat je aan me denkt. De laatste tijd steeds vaker. Je praat over me met collega’s en vrienden. Je volgt me op social media. Je bent geïnteresseerd. Ik ook in jou. Wat ..

Lees verder