Net als marketing en innovatie zijn ook wij voortdurend in beweging. Via onze blog verwonderen en bewonderen we. In onze blogs delen we onze visie op en gedachten over allerlei ontwikkelingen in relatie tot onze passie.

Het laatste nieuws

Hoe pas je Design Thinking, Lean Startup en Agile succesvol toe?

10 februari 2020

Binnen mijn werkveld krijg ik regelmatig de vraag wat nou toch het verschil is tussen Design Thinking, Lean Startup en Agile. Vaak opgevolgd met de vraag welke methodiek je dan wanneer het beste kunt ..

Lees verder

Who’s afraid of yellow, blue and … strategy? 3 creatieve hacks om je strategie te boosten

3 februari 2020

Opfrissen die hap! Nietsvermoedend rondstruinend op Netflix, kwam ik tot een inzicht dat mij als ‘strateeg’ goed raakte. Strategie heeft een imagoprobleem. Wie heeft er nog strategie nodig als je..

Lees verder

Steeds vaker gedragsverandering als basis voor proposities

20 december 2019

Het is vakantie! Heerlijk, ik bevind me in het vacuüm net voordat de kerstdrukte begint. Tijdens het ontrafelen van de kerstverlichting sta ik even stil bij het afgelopen werkjaar. Gedragsveranderin..

Lees verder

Design Sprints: vijf geleerde lessen uit de praktijk

2 december 2019

Sinds de introductie van de Design Sprint in het boek Sprint door Google Ventures (GV) in 2016 worden Design Sprints door steeds meer bedrijven toegepast om hun innovatieproces te versnellen. MorningS..

Lees verder