Net als marketing en innovatie zijn ook wij voortdurend in beweging. Via onze blog verwonderen en bewonderen we. In onze blogs delen we onze visie op en gedachten over allerlei ontwikkelingen in relatie tot onze passie.

Het laatste nieuws

Design Sprints: vijf geleerde lessen uit de praktijk

2 december 2019

Sinds de introductie van de Design Sprint in het boek Sprint door Google Ventures (GV) in 2016 worden Design Sprints door steeds meer bedrijven toegepast om hun innovatieproces te versnellen. MorningS..

Lees verder

Durf jij jouw blik te verruimen door naar uitersten te kijken?

14 oktober 2019

Ongemerkt wordt ons vaak onze mening gevraagd. Privé en in het werk. Zeker op zakelijk gebied dichten we onszelf vaak reflectief vermogen toe en beschouwen we ons in staat tot objectieve oordeelsvorm..

Lees verder

Hoe een (goede) Design Sprint zorgt voor de ultieme teambuilding

28 augustus 2019

Hè? Ultieme teambuilding is toch met z'n allen een raft bouwen in de Ardennen? Of de welbekende "trust fall", waar je je met blind vertrouwen achterstevoren in de armen van je collega's laat vallen? ..

Lees verder

Schedel lichten: Waar zit die creativiteitsknop dan?

22 juli 2019

The power to imagine the world that isn't our world yet Creativiteit Dat begint met een idee, fantasie en verbeelding. Iets maken dat nog niet bestaat. Iets creëren uit het niets. Het beperkt zic..

Lees verder